Vi tar emot ärenden dygnet runt

Kontakta oss om du har frågor om ett särskilt ärende eller bara vill ha rådgivning. Vi har en hög beredskap och tar emot ärenden dygnet runt, varje dag. Våra verksamheter tar emot placeringar från alla delar av landet.

Vårt erbjudande inom individ och familjeomsorg

edencare AB erbjuder konsulentstödda jour-
och familjehem för barn och ungdomar

Behöver du snabbt hitta ett boende eller göra en placering? Vi hjälper dig!

Vi finns med från början av placeringen och sedan som stöd och handledning för dig som är ett godkänt jour- eller familjehem hos oss. Detta gör vi dygnet runt.

Vår individ- och familjeomsorg för barn och ungdomar täcker större delen av socialtjänstens behov. Vi erbjuder till exempel konsulentstödda jour- och familjehem, HVB och stödboenden.

Vill du bli familjehem?

Som familjehem hos oss så erbjuds du kontinuerligt stöd och handledning genom erfarna konsulenter som arbetat många år med barn och unga.

Du som tar emot ett barn får handledning, upplärning och support dygnet runt alla dagar i veckan. Dessutom så ombösörjer vi hela placeringsprocessen oavsett var i landet placering sker.

Följande erbjuds vid en placering

Vi erbjuder möjlighet till studiebesök

Vi erbjuder möjlighet till studiebesök för tilltänkta barnet/ungdomen till det tilltänkta jour- eller familjehemmet.

Vi är tillgängliga dygnet runt

Familjehemskonsulent finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, redo att bistå barnet, jour- eller familjehemmet samt socialtjänsten.

Vi ombörsörjer hela processen

Vi ombesörjer hela placeringsprocessen, vid en beslutad placering, detta oavsett var i landet hen kommer från (eller ska flytta till efter en placering hos oss).