För våra familjer

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om du är ett befintligt jour- eller familjehem hos oss eller funderar på att kanske bli det, så är du alltid välkommen att kontakta oss för att ställa frågor och diskutera!

Vill du bli familjehem?

Som jour- och familjehem hos oss erbjuds du kontinuerligt stöd och handledning genom våra erfarna konsulenter som arbetat många år med barn och unga och med familjehemmen tillsammans med socialtjänsten.

Du som tar emot ett barn får introduktion, stöd, handledning, utbildning och support dygnet runt alla dagar i veckan. Vi ombesörjer hela placeringsprocessen oavsett var i landet placeringen sker.

Följande erbjuds vid en placering

Vi erbjuder möjlighet till studiebesök

Vi erbjuder alltid möjlighet till studiebesök för det tilltänkta barnet/ungdomen till det föreslagna jour- eller familjehemmet i samarbete med socialtjänsten.

Vi är tillgängliga dygnet runt

Familjehemskonsulent finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, redo att bistå barnet, jour- eller familjehemmet samt socialtjänsten.

Vi ombesörjer hela processen

Vi ombesörjer hela placeringsprocessen, vid en beslutad placering, detta oavsett var i landet hen kommer från (eller ska flytta till efter en placering hos oss).